PERSBERICHT

Roeselare, 7 oktober 2019

Debreuck-Neirynck stapt mee in het verhaal van de Cronos Groep

Debreuck-Neirynck, de succesvolle software ontwikkelaar uit Roeselare, vervoegt zich bij het omvangrijke Cronos netwerk. Samen met Sweet Mustard (Kortrijk), de joint-venture tussen TVH Group en Cronos Groep, zullen de twee bedrijven samenwerken om toonaangevende, op maat gemaakte softwareoplossingen te creƫren voor de klant.

Expertise in de voedings- en logistieke branche
Debreuck-Neirynck, opgericht in 2004, is sterk gespecialiseerd in het bouwen van softwareoplossingen in voornamelijk de voedings- en logistieke sector. Met DN haalt de Cronos Groep er een kwalitatieve partner met uitgebreide ervaring in Java softwareontwikkeling bij. Via deze samenwerking krijgt DN toegang tot het grootste IT-ecosysteem van Belgiƫ, waardoor het zijn ambitie versnelt om te groeien als duurzaam en inspirerend softwarebedrijf. Daarnaast krijgen ze zo ook toegang tot het uitgebreide netwerk van Cronos aan de Leie in West-Vlaanderen.

Samenwerking met een onafhankelijke identiteit
Debreuck-Neirynck, dat op dit moment 15 medewerkers telt, blijft als autonome entiteit verder bestaan onder de Cronos Groep. Sweet Mustard en DN zullen elkaar de komende tijd versterken via het delen van verworven kennis en ervaring. Daarnaast zullen ze ook de handen in elkaar slaan op het vlak van projecten, zodat ze samen impactvolle softwareoplossingen op maat kunnen uitbouwen voor hun klanten.

Contactgegevens:
Wim Debreuck
Meensesteenweg 361
8800 Roeselare
wim@d-n.be
0497/72.64.30

d-n.be
cronosaandeleie.be
sweetmustard.be

DOWNLOAD HET VOLLEDIGE PERSBERICHT

 

DEBREUCK NEIRYNCK nv
Meensesteenweg 361 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 240944   |   info@d-n.be