ONZE KLANTENVan Dessel verzekeringen

DN helpt Van Dessel bij het beheer van hun polissen voor de fleet klanten, inclusief behandeling van de schadegevallen. De complexe wereld van verzekeringen is voor DN een zoveelste uitdaging in het ontwerpen van oplossingen voor complexe problemen.

Verzekeringen
Lean software development
http://www.vandessel.be
Voor Bridgestone Zeebrugge – Flanders Road Services, ontwierp DN een award-nominated, uniek systeem om de overzeese aanvoer van Bridgestone banden met behulp van een intelligente planningsengine, zo efficiënt mogelijk naar hun warehouse te brengen.

FBridge portal gebruikt informatie uit Bridgestone SAP en de haventerminals om de nieuwe plannings-engine te voeden die autonoom het boordcomputersysteem de vrachtwagens bij FRS voorziet van hun planning.

Logistiek
B2B integration
http://www.bridgestone.com

naar boven


Vervaeke - Van Hulst - Belgabroed

BvHV (Belgabroed; van Hulst, Vervaeke-Belavi) is één, zoniet hét consortium in de BENELUX wat betreft broederijen. DN is sinds jaren vaste partner en bouwt ondersteuning voor de specifieke processen in deze complexe en sterk proces-geoptimaliseerde sector.

Het B.I.S.-systeem is een uitgebreid en uitermate complex Enterprise portal ter opvolging en bijsturing van opfok moederdieren en productie van broedeieren. Een overzichtelijk UI biedt alle betrokkenen partijen in het proces de mogelijkheid , om zowel transacties te registreren als rapporten te consulteren.

Landbouw / Voeding
Digital Backoffice
http://vervaekebelavi.be/

naar boven


Teledesk

G.I.S International is een onafhankelijke inkoopdienstverlener, sinds 1997 gespecialiseerd in het structureel verbeteren van de inkoopfunctie.

Voor hun dienst "Vendor-managed inventory" integreren we met Microsoft Dynamics om de prognoses te visualiseren op basis van historiek en andere parameters.

 

Diensten
Data Discovery & Visualization
http://www.gisinternational.net/

naar boven


E-DCP platform

e-DcP staat voor Digitaal Crisis Portaal en is een multidisciplinaire webapplicatie die de mogelijkheid biedt om informatie inzake noodplanning, evacuatieplan, security kritieke plaatsen, enz... uit te wisselen tussen privésectoren en overheidsdiensten dit op 4 niveaus Nationaal, Provinciaal, Politiezone en Gemeentelijk niveau.

Zo kan men ANIP – BNIP eveneens in het systeem plaatsen zodanig dat de privésectoren deze kunnen raadplegen op eventuele fouten of verbeteringen.

e-DcP is meer dan enkel een inventarisatie van informatie over verschillende sectoren. Ook gebeurtenissen (bv. treinramp,, gasontploffing,...), evenementen (bv. Folksfestival Dranouter) kunnen in het systeem geregistreerd worden en op kaart gebracht worden.

Het is een uitstekend hulpmiddel voor de verschillende overheidsdisciplines zoals brandweer, politie, civiele bescherming, medische sector,... bij om het even welke noodsituatie.

Overheid
Lean Software Development
http://www.e-DcP.com/

naar boven


DCM

DCM neemt zijn productadvies ernstig. DN ontwikkelde zowel een Windowsclient als een webclient voor het berekenen van de juiste ph en voedingswaarde op basis van een grondstaal en extra informatie over het perceel grond. Het resultaat is een concreet productantwoord met uitgebreide informatie over het wanneer en hoe.

Industrie
Digital back-office
http://be.dcm-info.com/nl/

naar boven


Nelen en Delbeke

Quality Guard is dé oplossing voor het beheer van voedselveiligheid, allergenen en voedingswaarden.

Debreuck & Neirynck is verantwoordelijk voor de bewaking en validatie van de data die wordt aangeleverd aan de mobiele applicatie. Via een API wordt op een veilige manier informatie gedeeld met partners en klanten hun operationele systemen.

Voeding
B2B Integratie / Digital back-office
http://www.qguard.be/

naar boven

DEBREUCK NEIRYNCK nv
Meensesteenweg 361 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 240944   |   info@d-n.be