B2B INTEGRATION

Om als organisatie gewapend te zijn tegen de snel evoluerende en disruptieve digitale wereld, is samenwerking met partners noodzakelijk.

Onze op maat API oplossingen gebaseerd op Oracle Cloud Integration technologie en Enterprise webportals gebouwd met HippoCMS garanderen een veilige en efficiƫnte uitwisseling van uw data.

Vertrekkend vanuit onze unieke data-driven approach, ontwikkelen we uw integratie oplossing in nauwe samenwerking met uw intern team. Een functional consultant begeleidt het traject van A tot Z en waakt over de voortgang, de kwaliteit en het budget.Core Systems Modernization

Oude software is belangrijk binnen de goede werking van uw bedrijf. Veelal zijn er weinig fouten in de applicatie, kennen uw gebruikers de interface en vertrouwt de organisatie op de software voor de kritieke business processen. Maar legacy bedrijfsapplicaties zijn ook een blok aan uw been. Er is oude infrastructuur nodig om de applicatie draaiende te houden en de gegevens zijn niet beschikbaar voor uw medewerkers buiten kantoor.

Wij hebben ruime ervaring in het ontsluiten van de gegevens op een veilige manier, met bewaking van de consistentie van de data. Om ook in de toekomst een goede werking te garanderen migreren we uw legacy software naar de moderne Oracle Cloud omgeving. Met onze unieke aanpak waar de nadruk ligt op planning, uitvoering en change management garanderen we een succesvolle modernisering van uw kritieke legacy bedrijfsapplicaties.

Digital Back-office

Automatiseer en vereenvoudig uw administratieve processen in de Cloud met een oplossing op maat van uw organisatie. Onze oplossingen worden op een efficiƫnte en betaalbare manier ontwikkeld door gebruik te maken van onze unieke DN 360 Solution Delivery Method.Data Discovery & Visualization

We helpen onze klanten om met behulp van hun data de omzet te laten groeien en hun rendement te verbeteren. Met behulp van de Elastic Stack werken we een strategie uit om data te verzamelen vanuit verschillende bronnen, te visualiseren op een dashboard en op een veilige, gecontroleerde manier ter beschikking te stellen voor applicaties.

Ook helpen we organisaties bij het opzetten van real-time monitoring van hun complexe IT omgeving met behulp van Prometheus en Grafana.

DEBREUCK NEIRYNCK bvba
Meensesteenweg 361 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 240944   |   info@d-n.be