ONZE KLANTENVan Dessel verzekeringen

DN helpt Van Dessel bij het beheer van hun polissen voor de fleet klanten, inclusief behandeling van de schadegevallen. De complexe wereld van verzekeringen is voor DN een zoveelste uitdaging in het ontwerpen van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.

Verzekeringen
Clojure
Applicatieontwikkeling
http://www.vandessel.be
Voor Bridgestone Zeebrugge – Flanders Road Services, ontwierp DN een award-nominated, uniek systeem om de overzeese aanvoer van Bridgestone banden met behulp van een intelligente planningsengine, zo efficiënt mogelijk naar hun warehouse te brengen.

FBridge-system combineert informatie uit Bridgestone SAP, de haventerminals én het boordcomputersysteem van FRS om de nieuwe plannings-engine te voeden die autonoom de planning tussen Bridgestone en Flanders Road Services aanstuurt.

Logistiek
Java
Consulting, Applicatieontwikkeling
http://www.bridgestone.com

naar boven


Vervaeke - Van Hulst - Belgabroed

BvHV (Belgabroed; van Hulst, Vervaeke-Belavi) is één, zoniet hét consortium in de BENELUX wat betreft broederijen. DN is sinds jaren vaste partner en bouwt ondersteuning voor de specifieke processen in deze complexe en sterk proces-geoptimaliseerde sector.

Het B.I.S.-systeem is een uitgebreid en uitermate complex calculatie systeem ter opvolging en bijsturing van opfok moederdieren en productie van broedeieren. Een web-front is ter beschikking voor alle betrokkenen partijen in het proces, om zowel transacties te registreren als rapporten te consulteren.

Industrie
Clojure
Applicatieontwikkeling
http://vervaekebelavi.be/

naar boven


Teledesk

Debreuck Neirynck ontwikkelde voor Teledesk, onderdeel van Innovation group, het core-systeem van de organisatie. Zowel inbound als outbound call processing, campaign management, ondersteuning voor bijstand, een tot in detail uitgewerkte automatisering van dit niche callcenter, één van de grootste spelers in de verzekerings-sector.

 

Diensten
Java
Applicatieontwikkeling
http://www.teledesk.be

naar boven


E-DCP platform

e-DcP staat voor Digitaal Crisis Portaal en is een multidisciplinaire webapplicatie die de mogelijkheid biedt om informatie inzake noodplanning, evacuatieplan, security kritieke plaatsen, enz... uit te wisselen tussen privésectoren en overheidsdiensten dit op 4 niveaus Nationaal, Provinciaal, Politiezone en Gemeentelijk niveau.

Zo kan men ANIP – BNIP eveneens in het systeem plaatsen zodanig dat de privésectoren deze kunnen raadplegen op eventuele fouten of verbeteringen.

e-DcP is meer dan enkel een inventarisatie van informatie over verschillende sectoren. Ook gebeurtenissen (bv. treinramp,, gasontploffing,...), evenementen (bv. Folksfestival Dranouter) kunnen in het systeem geregistreerd worden en op kaart gebracht worden.

Het is een uitstekend hulpmiddel voor de verschillende overheidsdisciplines zoals brandweer, politie, civiele bescherming, medische sector,... bij om het even welke noodsituatie.

Overheid
Java
Applicatieontwikkeling
http://www.e-DcP.be/

naar boven


DCM

DCM neemt zijn productadvies ernstig. DN ontwikkelde zowel een Windowsclient als een webclient voor het berekenen van de juiste ph en voedingswaarde op basis van een grondstaal en extra informatie over het perceel grond. Het resultaat is een concreet productantwoord met uitgebreide informatie over het wanneer en hoe.

Industrie
Java, .NET
Applicatieontwikkeling
http://be.dcm-info.com/nl/

naar boven


Nelen en Delbeke

Voor Nelen en Delbeke ontworp DN een specifiek ERP systeem voor de weef-sector.

Vanuit het klantenorder wordt de planning opgemaakt voor de weefgetouwen. Stock van zowel garen, ruwdoek en afgewerkte stoffen kunnen op een eenvoudige en efficiënte manier worden geraadpleegd. Na afwerking kunnen de rollen met enkele muisklikken worden verzonden naar de klant, samen met de factuur.

Industrie
Java
Applicatieontwikkeling
http://www.nelen-delbeke.be/

naar boven

DEBREUCK NEIRYNCK bvba
Meensesteenweg 361 - 8800 Roeselare
+32 (0)51 240944   |   info@d-n.be